Zeer geslaagd concert met Dudok Quartet Amsterdam

Zeer geslaagd concert met Dudok Quartet Amsterdam

Zaterdag 2 december vond, na de opening van de Kapel Opveld op 5 november, het eerste officiële evenement plaats in de Kapel. 

De Stichting OPUS 16 opende met een heel mooi affiche haar concertserie 23/24 in Kapel Opveld. 

Het programma werd geopend door twee jonge talenten van het Maastrichtse Conservatorium. Dit is een vast item bij de concerten van OPUS 16 dat jonge talenten de mogelijkheid krijgen zich te presenteren.Eugenio Palumbo op mandoline en Anna Pilleroni op harp wisten het publiek meteen al te boeien met hun prachtige klanken.

De Canadese pianiste Michelle Lynne speelde samen met 3 leden van het befaamde  Dukok Quartet Amsterdam een tweetal prachtige pianokwartetten:  Wolfgang Amadeus Mozart Pianokwartet nr. 1 in g K 478 en Het Pianokwartet Opus 30 in A.

Hun optreden werd door het dankbare publiek gewaardeerd met een staand groot applaus.

Met dit concert heeft de Stichting Opus 16 de lat al meteen hoog gelegd voor de komende 5 concerten die in Kapel Opveld zullen worden gespeeld.

Het eerstvolgende concert in de Serie Opus 16 vindt plaats op zaterdag 3 februari 2024. Michelle Lynne - piano en Vincent Kusters - Bariton. Meer info over dit concert binnenkort in onze agenda.

Foto's: Laurens Bouvrie

Deel dit bericht
Geplaatst in

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven