Een korte terugblik op onze December events

Een korte terugblik op onze December events

Kerstconcert Harmonie Heer Vooruit - de juiste opmaat naar Kerstmis

Kapel Opveld tot de allerlaatste plaats gevuld in afwachting van het Christmas Feelings concert van Harmonie Heer Vooruit. Dirigent Sjef Ficker had een mooi en zeer afwisselend programma samengesteld met kerstmuziek uit diverse landen. Van traditioneel tot swingende werken kwamen voorbij.
Een ruime plaats in het programma was ingeruimd voor sopraan Anna Emelianova. Met haar kristalheldere stem betoverde zij het publiek met een drietal liederen. Bij het mooie Gesu Bambino van Pietro Yon werd hier en daar zelfs een traantje weggepinkt.
Een groot compliment aan orkest en dirigent en niet te vergeten aan Monique Budy die op uitstekende wijze door het programma leidde. Kijk hier voor een kort verslag met filmpje.

Junior Conservatorium Maastricht in Kapel Opveld

Young TalentVrijdagavond 22 december vond de laatste voorstelling plaats voor de jaarwisseling. En wat voor een fantastische avond werd de aanwezigen geboden!
In het kader van de samenwerking met het Conservatorium Maastricht verzorgden een zestal zeer jeugdige talenten een prachtige concertavond in Kapel Opveld.
Rick Bastiaens Theorie Docent aan het Junior Conservatorium leidde stelde de jonge talenten voor waarna ze zelf, ondanks hun jonge leeftijd, op uitstekende wijze de te spelen werken voor het publiek toelichtten.
De toeschouwers waren zeer enthousiast en staken hun waardering voor de jonge talenten dan ook niet onder stoelen of banken.
Het zal zeer zeker niet bij dit eenmalige concert blijven van deze jonge talenten. Er zijn al gesprekken gaande over volgende concerten.

Op de hoogte blijven van het nieuws rond Kapel Opveld

Vanaf januari 2023 zullen we op regelmatige wijze nieuws over ontwikkelingen over Kapel Opveld middels een Nieuwsbrief communiceren.
Op onze website kunt u zich kosteloos voor deze nieuwe service aanmelden.
Tot slot wenst Kapel Opveld U mooie kerstdagen en een gezond en muzikaal 2024
Deel dit bericht
Geplaatst in

1 gedachte over “Een korte terugblik op onze December events”

  1. Jean Boelen

    Prachtige samenvatting van onze laatste activiteiten. Met dank aan Roel Vossen AudioVisuals.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven