De nieuwste generatie klassiek talent op ons concertpodium

De nieuwste generatie klassiek talent op ons concertpodium

De Jong Talentklas is een (internationale) opleiding voor getalenteerde jonge musici binnen het Junior Conservatorium Maastricht. Het zijn de regionale, nationale en internationale prijswinnaars, die in deze klas worden klaargestoomd voor hun conservatoriumopleiding. Laat u verrassen door hun verbluffende spel.  

De leerlingen van de Jong Talentklas hebben niet alleen een groot talent, zij hebben bovendien een flinke passie voor hun muziek en zijn bereid hiervoor hard te werken. De Jong Talentklas van het Conservatorium Maastricht omarmt en stimuleert hen om hun talenten tot volle bloei te laten komen. Dat gebeurt in groepslessen, individuele lessen, maar ook door het geven van concerten in binnen- en buitenland. Zo worden zij optimaal uitgedaagd om uit te groeien tot een professioneel musicus. Wij bieden deze talenten graag een podium. 

Op 22 december staat een aantal  jonge talenten op het podium van Kapel Opveld.    Aanvang concert is 19.30 uur. Er wordt geen entree geheven maar een vrije gave na afloop van het concert wordt zeer op prijs gesteld. 

Mocht u dit concert willen bijwonen, reserveer uw toegangskaarten via ons contactformulier. U ontvangt dan een bewijs van toegang per email.

youtube-video-thumbnail
Deel dit bericht
Geplaatst in

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven