Concert Trompa Brasilis

Concert Trompa Brasilis

TROMPA BRASILIS werd opgericht aan de universiteit voor muziek in Karlsruhe door oud-studenten die hun bachelor of masterstudie hoorn volgden bij professor Will Sanders.
Al meer dan dertig jaar is er een levendige professionele en vriendschappelijke uitwisseling tussen de docenten en studenten van de universiteit in Karlsruhe en de vooraanstaande Braziliaanse universiteiten UFRJ, UniRio en UFRN. Deze langdurige en nauwe samenwerking levert voor alle partijen een verbluffend resultaat. De meeste alumni spelen nu in gerenommeerde orkesten over de hele wereld en geven les, aan universiteiten, waaronder enkele leden van het TROMPA BRASILIS ensemble.
Doel van het ensemble is om zijn publiek op een speciale manier in aanraking te brengen met de diversiteit en rijkdom van Braziliaanse ritmes, waarvan er vele nog onbekend zijn in Europa. De indrukwekkende klank en de uitmuntende ritmische perfectie van het ensemble zijn verbluffend. Op het programma staan voornamelijk composities die speciaal voor TROMPA BRASILIS en Will Sanders zijn geschreven. Kijk voor toegangsinformatie op de speciale agenda pagina

Trompa Brasilis
Deel dit bericht
Geplaatst in

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven